ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

Η Γ. ΔΕΜΙΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται για πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο των εθνικών οδικών εμπορευματικών μεταφορών, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες logistics container σε όλη την Ελλάδα.

Η έδρα μας στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης εκτείνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 55.000 τ.μ., διαθέτοντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για κάθε υπηρεσία, πλήρη στόλο εξειδικευμένων οχημάτων και ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον υψηλής λειτουργικότητας και ασφάλειας. Η κομβική θέση της έδρας μας πλησίον στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) καθώς και στον σιδηρόδρομο, προσφέρει ένα άμεσο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλες τις εμπορικές μας δραστηριότητες και συναλλαγές.

Η εταιρία διατηρεί, παράλληλα, υποκατάστημα εκτάσεως 18.000 τ.μ., που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, επικοινωνώντας άμεσα με όλες τις βιομηχανικές μονάδες της περιοχής.

Ο χώρος των εγκαταστάσεων της εταιρίας καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από security κάμερες, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε 24ωρη βάση. Παράλληλα, κάθε εργασία που λαμβάνει χώρα εντός των εγκαταστάσεων, φέρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και πληροί απόλυτα όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους εργαζόμενους και τον εξοπλισμό.

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Πώληση & ενοικίαση container
  • Μεταφορά υπέρβαρων – υπερμεγεθών φορτίων
  • Μεταφορά επικίνδυνων φορτίων
  • Μεταφορά ανακυκλώσιμων αποβλήτων
  • Υπηρεσίες τερματικού σταθμού (container terminal)
  • Πλήρωση – Αποσυσκευασία container
  • Αποθήκευση – επισκευή container

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών που καλύπτουν απόλυτα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Γι’ αυτό τον λόγο, επενδύουμε διαρκώς στην ενίσχυση και ανανέωση του στόλου των οχημάτων μας, ο οποίος σήμερα αποτελείται από 35 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσης, συνοδευόμενα από 75 πλατφόρμες κατάλληλες για εμπορεύματα παντός τύπου.

Μεγάλο μας πλεονέκτημα, ωστόσο, αποτελεί το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας. Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν πολυετή πείρα, είναι πλήρως καταρτισμένοι με όλες τις νόμιμες απαιτούμενες άδειες, ενώ εκπαιδεύονται διαρκώς μέσα από τακτικά σεμινάρια επιμόρφωσης με γνώμονα τη συνεχή τους εξέλιξη και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ασφάλειας σε όλα τα στάδια της εργασίας τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

elEL