ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η διατήρηση σύγχρονων, ειδικά διαμορφωμένων εγκαταστάσεων σε πλεονεκτική τοποθεσία για τις εμπορικές δραστηριότητες μιας επιχείρησης, αποτελεί σημείο υπεροχής της Γ. ΔΕΜΙΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο πιο κομβικό σημείο της εμπορικής και βιομηχανικής κίνησης, η εταιρία βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, τον Ο.Σ.Ε, τη ΒΙ.ΠΕ.Θ. και πλησίον των εισόδων της πόλης, την Εθνική οδό και την Εγνατία οδό.

Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο προσωρινής εναπόθεσης Container σε όλη τη Β. Ελλάδα, που είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα, τα οποία διαχειρίζεται το πεπειραμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Το κέντρο διαθέτει συνολική έκταση 55.000 τ.μ. και εξυπηρετεί: 

  • Εναπόθεση έμφορτων container
  • Πλήρωση όγκων μαρμάρων
  • Αποσυσκευασία
  • Επισκευή container

Παράλληλα, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των βιομηχανιών μαρμάρου της Β. Ελλάδος, η επέκταση της εταιρίας μας περιλαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις εκτάσεως 15.000 τ.μ., σε μικρή απόσταση από τη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας παρέχεται υψηλών προδιαγραφών συστήματα ασφάλειας, με παρακολούθηση από κάμερες ασφαλείας σε 24ωρη βάση, συναγερμό και φύλαξη από έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο προστασίας των εμπορευμάτων των πελατών μας.

elEL