ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΡΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η Μεταφορική Δεμίρης έχει έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο πιο κομβικό σημείο της εμπορικής και βιομηχανικής κίνησης, για να είναι κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, στον Ο.Σ.Ε, στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. και κοντά στις εισόδους της πόλης, Εθνική οδό και Εγνατία οδό.

Στη Θεσσαλονίκη διαθέτουμε ένα πρότυπο κέντρο προσωρινής εναπόθεσης Container της Β. Ελλάδος, πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα και με πεπειραμένο, εξειδικευμένο προσωπικό. Το κέντρο, συνολικής έκτασης 55.000τ.μ. εξυπηρετεί στην εναπόθεση έμφορτων container, την πλήρωση όγκων μαρμάρων, την αποσυσκευασία και την επισκευή container.

Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των βιομηχανιών μαρμάρου της Β. Ελλάδος επεκτείναμε την εταιρία μας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, εκτάσεως 15.000 τ.μ., σε μικρή απόσταση από τη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας παρέχεται υψηλών προδιαγραφών ασφάλεια, με παρακολούθηση από κάμερες ασφαλείας σε 24ωρη βάση, συναγερμό και φύλαξη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια στην αποθήκευση των εμπορευμάτων των πελατών μας.

elEL