ΣΤΟΛΟΣ

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Προκειμένου να παρέχουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών και να ανταπεξέλθουμε στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας, με έμφαση σε ζητήματα Οργάνωσης, Συνέπειας, Εξειδίκευσης, Ειλικρίνειας και Σοβαρότητας, φροντίζουμε συνεχώς να ανανεώνουμε τα οχήματα μας διατηρώντας τα σε καλή κατάσταση με ανελλιπή συντήρηση.

Η Μεταφορική Δεμίρης με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, διαθέτει στόλο αποτελούμενο από 30 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας χρήσης συνοδευόμενα από 80 πλατφόρμες για εμπορεύματα παντός τύπου, τα οποία χειρίζονται έμπειροι, εξειδικευμένοι οδηγοί, καθώς επίσης και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων οχημάτων.

Επενδύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και με συνεχή ανανέωση του στόλου της, αναλαμβάνει ασφαλείς και αξιόπιστες μεταφορές υπέρβαρων φορτίων – container.

Ο ιδιόκτητος σύγχρονος στόλος οχημάτων της εταιρίας μας είναι εξοπλισμένος με συσκευές δορυφορικής παρακολούθησης, ώστε να παρακολουθούμε την κάθε αποστολή μεμονωμένα, από την παραλαβή της μέχρι και την παράδοση της.