ΣΤΟΛΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Γ. ΔΕΜΙΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. Ο εξειδικευμένος στόλος από ιδιόκτητα υπερσύγχρονα οχήματα που διατηρεί η εταιρία μας, επιτρέπει την υλοποίηση κάθε είδους υπηρεσίας μεταφοράς για κάθε τύπο φορτίου, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Προκειμένου να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, έχουμε στη διάθεσή μας στόλο από 30 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας χρήσης, συνοδευόμενα από 80 πλατφόρμες για εμπορεύματα παντός τύπου, τα οποία χειρίζονται έμπειροι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες χειριστές-οδηγοί, καθώς επίσης και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων οχημάτων.

Ο ιδιόκτητος σύγχρονος στόλος οχημάτων της εταιρίας μας είναι εξοπλισμένος με συσκευές δορυφορικής παρακολούθησης, ώστε να παρακολουθούμε την κάθε αποστολή μεμονωμένα, από την παραλαβή της μέχρι και την παράδοση της.

Επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, η διατήρηση του στόλου των οχημάτων μας σε άριστη κατάσταση, καθώς και η συνεχής ανανέωσή του, αποτελεί για τη Γ. ΔΕΜΙΡΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. μια κορυφαία προτεραιότητα που δίνει το προβάδισμα σε κάθε δραστηριότητα των πελατών μας.

elEL